Minä

Moi, olen Marko Ryynänen Sipoosta vuonna 1971 syntynyt. Nuoruudessa harrastin jääkiekkoa, jalkapalloa ja koripalloa. Koripallo oli minun SE laji. Loukkaantumisien takia joudun lopettamaan koripallon 17v ikäisenä. Tämän jälkeen harrastin liikuntaa epäsäännöllisesti ilman tavoitteita. Vuonna 2016 totesin kuntoni rappeutuneen koska golfkierroksen kiertäminen tuotti vaikeuksia. Silloin aloin perehtymään jaksamiseen, aluksi ravinnon kautta ja sitten liikkumisen. Nykyään golfkierros ei tuota tuskaa ja olen kyennyt jatkamaan koripallon pelaamista.

Vuonna 2018 valmistuin personal traineriksi PTAkatemiasta, Suomen johtavien kouluttajien ja valmentajien otteissa. Lisäksi olen koulutettu kahvakuula -ohjaaja ja Kehonpainoharjoittelun -valmentaja ja Movement -valmentaja. Keväällä 2020 sain valmiiksi Urheiluravitsemuksen perusopinnot avoimessa yliopistossa. Vuonna 2021 jatkoin Urheiluravitsemuksen aineopintoja. Valmistuin vuonna 2021 hierojaksi Porvoon Suomen Hierojakoulusta.

Valmennusfilosofiani lähtee ravitsemuksesta. Oli sitten liikunnan taso mikä tahansa niin ravitsemuksen pitää olla kunnnossa että tuloksia syntyy. Kuntosaliharjoittelussa panostan perusliikemallien ympärille rakennettuun harjoitusohjelmaan. Kestävyysharjoittelua suosin peruskestävyystasolla, kävellen, juosten, pyöräillen jne, jonka sisälle tehdään vauhtikestävyysharjoitteita.

Jos mielessäsi on kehonkoostumuksen muokkaaminen tai yleinen jaksaminen ja haluat minun valmennukseen niin ota yhteyttä. marko@xopersonaltrainer.fi tai 040-5534772